Colorfull Art

Workshops

 

 

Marmermeel & Pigment 

  YTR0630 bewerkt verkleind 720 br001

In deze workshop leren we werken met boeiende en onvoorspelbare structuren. Een uitdagend experiment, waar we gebruik maken van zeer diverse en ongebruikelijke combinaties van materialen. We werken met o.a. marmermeel, zand, pigmenten, was, beits enz.

Wil je ook een nieuwe uitdaging aangaan geef je dan nu op voor deze interessante workshop!
In verband met de droogtijd bestaat de workshop uit 2 delen. 

 

Zaterdag 5 & 12 oktober  

 

 

Mixed media

 010

 

 

 

 

 

 

Experimenteren met een mix van materialen! We werken met verf, inkt, krijt, potlood, pen, papier en pasta's. Je leert schilderen met diverse soorten gereedschappen. De compositie is geheel naar eigen inzicht, figuratief of abstract. 

 

Zaterdag 9 november 10-13 uur

 

 

FotoKunst

 12020104 10153585228058680 1180716663 o

 

 

 

 

 

 

Heb jij ook zoveel foto's digitaal? En mogen deze wel gezien worden? Heb je een speciale foto die eigenlijk een mooi en bijzonder plekje verdiend? Dan is dit je kans om dit te realiseren. Tijdens deze workshop maak je je eigen kunstwerk op hout of op canvas. In 1 dagdeel leer je hoe je jou speciale foto kan afdrukken en kunstzinnig kan uitwerken.   


Zaterdag 2 november 10-12.30 uur

 

 

Abstract schilderen

DSC01283007

Alles mag en niets hoeft! Abstract schilderen betekend dat het niet perse iets voor hoeft te stellen. Je kunt echter ook een landschap, dieren of bloemen op een vrije en abstracte manier weergeven. Je gaat exprimenteren met acrylverf, schildermedium, allerhande gereedschappen en schildertechnieken. Je maakt gebruik van je vrijheid, spontaniteit en fantasie.

De workshop duurt 3 uur. 

 

Data op aanvraag 

 

 

Powertex

powertex 2 verkleind

 Tijdens deze workshop gaan we prachtige structuren maken met  een combinatie van Powertex en Stone Art.


Met deze twee materialen kan je een zelfhardende boetseerpasta maken waarmee je  grove en fijne structuren alsook steen effecten kan creëren. 

Het voordeel van dit materiaal is dat je ook heel dik op het doek kan werken en dat het niet te zwaar wordt. 

Je kan deze structuren uitwerken met met acrylverf, pigmenten en gewenst ook met inkt, krijt en andere materialen naar keuze. 

Ook met deze techniek werken we in 2 delen zodat we in de basislaag geen rekening hoeven te houden met de droogtijd en vrij kunnen werken.

 

Data op aanvraag

 

 

Abstraheren

mixed media verkleind009

 

Abstraheren , de kunst van het weglaten...

We laten ons inspireren door iets uit de realiteit, een landschap, een portret, of iets anders tastbaars. Door te leren zoveel mogelijk weglaten en loslaten men tot een harmonieuze compositie.

Je werkt met materialen naar keuze.

 

Data op aanvraag

 

 

Workshop intuïtief tekenen en/of schilderen

 YTR9269021

Bij deze workshop  kom je dichtbij jezelf, je tekent/schildert als het ware van binnen naar buiten (intuïtief) Je maakt gebruik van zowel los-figuratieve als abstracte beeldelementen. Met of zonder thema. Je zult genieten van de kleuren die op het doek te voorschijn komen. Deze workshop vereist geen enkele ervaring met schilderen. Voordat we gaan schilderen doen we samen een visualisatie. Intuïtief schilderen is een manier van uitdrukken, om iets van jezelf te verbeelden. Deze vorm van schilderen is verbonden met het verkennen en verbeelden van je onderbewustzijn.